Bella Baby Happy babaápolás

13 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 13 000 Ft kosárértékig pedig minden megrendelést 990 Ft-ért kiszállítunk.

A BELLA BABY HAPPY pelenka piaci bevezetése 1992-re datálódik. A Bella Baby Happy márkával célunk az egyik legjobb nadrágpelenka előállítása és fejlesztése. A kényelmes, megbízható pelenkáink mellett babaápolási kiegészítő termékkört is kínálunk legkisebb ügyfeleink számára. A legjobb tapasztalatainkat osztjuk meg az örömteli mindennapokért.

A Bella Baby Happy nadrágpelenkák két csoportra oszthatók konstrukció és funkcionalitás alapján. A kis méretű pelenkát (0,1, 2-es méret) használó babák szükségletei ugyanis különböznek azokétól, akiknek már a Midi (3-as méret), vagy az attól nagyobb méretű pelenkára (4, 4+, 5, 6-os méret) van szükségük.

Arra törekszünk, hogy fejlődésük eltérő szakaszaiban megadjuk a teljes komfortérzetet a babáknak, ezért kétféle kritériumrendszer alapján fejlesztetjük termékeink minőségét. Ezek az EARLY CARE SYSTEM – KORAI GONDOSKODÁS és a 360° COMFORT SYSTEM – TELJESKÖRŰ VÉDELEM.

 

Megtekintés Rács Lista

1-16/32 termék

Oldal
oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

1-16/32 termék

Oldal
oldalanként
Csökkenő sorrendbe

Rólunk

Bella-Hungária Kft., 3394 Egerszalók, Külső sor u. 2.

+36 36 574 300

kontakt@bella.hu

Információ

SENICARE

TERMÉKVÁLTOZATOK: 3in1 mosakodó krém, hidratáló sampon, tusfürdő vízhiányos bőrre, hidratáló emulzió száraz bőrre, tápláló kéz- és lábkrém, bőrápoló krém 10% urea-tartalommal