Early Care System: 0, 1, 2-es méret

Early Care System: 0, 1, 2-es méret

Early Care System: 0,1, 2-es méret

Arra törekszünk, hogy fejlődésük eltérő szakaszaiban megadjuk a teljes komfortérzetet a babáknak. Pelenkáink légáteresztő külső borítása biztosítja, hogy kicsid bőre a pelenka alatt is folymatosan szellőzzön, ami csökkenti a bőrirritáció kialakulásának lehetőségét. A Happy pelenkák belső fedőrétege pedig egy puha, nem szőtt anyagból készült, nedvszívó felülete biztosítja a nedvesség gyors elvezetését, hogy a pelenka tartósan száraz érzetet biztosítson. A NEW FLEXI FIT fejlesztésnek köszönhetően a termék rugalmas kialakítása, és az anatómiailag meghatározott abszorbens mag is segít abban, hogy a pelenka a lehető legkényelmesebb legyen, mindig jól illeszkedjen, és ne is korlátozza a babát a mozgásban.

A Bella Baby Happy pelenkák nemcsak megbízható szivárgás elleni védelmet biztosítanak, hanem egyben természetes módon, gyengéden óvják is a baba bőrét. A valódi gondoskodás érdekében pelenkáinkat bőrgyógyászatilag is teszteltük.

HAPPY SAFE WAY

0% parfüm - pelenkáink nem tartalmaznak szintetikus illatanyagot

0% klór - nem használunk klórral fehérített nyersanyagot

0% latex –  nem alkalmazunk latex elemeket, a latex ugyanis bőrirritációt okozhat az arra érzékenyeknél

Megtekintés Rács Lista

4 termékek

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

4 termékek

oldalanként
Csökkenő sorrendbe

Rólunk

TZMO Hungary Kft., 3394 Egerszalók, Külső sor u. 2.

+36 36 574 300

kontakt@tzmo.hu

Információ

SENICARE

TERMÉKVÁLTOZATOK: 3in1 mosakodó krém, hidratáló sampon, tusfürdő vízhiányos bőrre, hidratáló emulzió száraz bőrre, tápláló kéz- és lábkrém, bőrápoló krém 10% urea-tartalommal