Bőrápolás

Mosakodó- és mosdatótermékek, bőrtápláló és bőrvédő készítmények minden korosztálynak; ápolási termékek fekvőbetegek és inkontinenciával érintettek részére.

Bélproblémától függően a Seni Care termékek aktiválják, illetve helyreállítják a bőr természetes folyamatait, és garantálják a bőrgyógyászati biztonságot. Minden készítményünk küldetése a benne található kiemelt hatóanyag jótékony tulajdonságain alapul, amit további értékes összetevők támogatnak. Ezáltal teszik igazán hatékonnyá bőrápolóinkat mind a pelenkával fedett bőrfelületen történő alkalmazásban, mind az általános bőrállapot javításában.

Inkontinencia esetén vagy különböző betegségek következményeképpen megváltozhatnak mindennapi tisztálkodási szokásaink, ami hatással van bőrünk állapotára. A Seni Care bőrápoló termékek gyengéden tisztítják, hatékonyan regenerálják és védik a bőrt; használatukkal a bőr egészsége fenntartható.

Fekvőbetegek ápolásánál a teljes test mosdatásához és a hajmosáshoz a víz nélkül használható mosdatótermékek használata egyszerűsíti az ápolási feladatokat.

Bővebb termékinformációért látogasd meg honlapunkat, és keresd fel YouTube-csatornánkat!

Kövess minket közösségi média oldalunkon is: Seni Klub -  Ápolás, törödés, gondoskodás


Megtekintés Rács Lista

14 termékek

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

14 termékek

oldalanként
Csökkenő sorrendbe

Rólunk

TZMO Hungary Kft., 3394 Egerszalók, Külső sor u. 2.

+36 36 574 300

hu-kontakt@tzmo-global.com

Információ

Tárhelyszolgáltató

Clouvider Limited,
30-34 Moorgate, London, EC2R 6DA
Incorporated in England and Wales under: REG. No. 08750969 VAT No. GB 175 7066 84

SENICARE

TERMÉKVÁLTOZATOK: 3in1 mosakodó krém, hidratáló sampon, tusfürdő vízhiányos bőrre, hidratáló emulzió száraz bőrre, tápláló kéz- és lábkrém, bőrápoló krém 10% urea-tartalommal