FIZETÉS ÉS SZÁLLÍTÁS

FIZETÉSI MÓDOK

A webáruházunkból kiválasztott és megrendelt termékeket a GLS futárszolgálattal küldjük el Önnek.

1. Amennyiben a megrendelőlapon postai utánvétellel kéri a megrendelt termékeket, úgy a megrendelés kiszállítási (ha van) és utánvéti díjjal növelt értékét Ön a kézbesítőnek fizeti ki. A futárnál már bankkártyával is fizethet!

2. Amennyiben a banki előutalás fizetési módot választja, utánvéti díj nincs, a szállítási díjat (ha van) pedig a megrendelt termékek árával egyidejűleg, ugyanazon tranzakció keretében fizetheti meg a megrendeléstől számított 10 naptári napon belül.

3. A PayU bankkártyás fizetés segítségével Ön gyorsan, biztonságosan és kényelmesen intézheti az online vásárlást. A bankkártyás fizetéssel egyszerűen kiegyenlítheti a termékek ellenértékét a PayU fizetőoldalán, melyről azonnali visszaigazolást kap rendszerünk.

4. Az áru személyes átvételére nincs lehetőség.

SZÁLLÍTÁS

A megrendeléséről egy visszaigazoló e-mail-t fog kapni, amelyben szerepelnek a megrendelt termékek. Amennyiben raktáron szereplő terméket rendelt meg, 5 munkanapon belül szállítunk.

A házhoz szállítás díja a vásárolt termékek bruttó értékétől függően:

  • 0-12 999 Ft-ig rendelési összegig

990 Ft szállítási költség

  • 13 000 Ft felett

ingyenes

Rólunk

TZMO Hungary Kft., 3394 Egerszalók, Külső sor u. 2.

+36 36 574 300

kontakt@tzmo.hu

Információ

SENICARE

TERMÉKVÁLTOZATOK: 3in1 mosakodó krém, hidratáló sampon, tusfürdő vízhiányos bőrre, hidratáló emulzió száraz bőrre, tápláló kéz- és lábkrém, bőrápoló krém 10% urea-tartalommal