Bella Baby Happy pelenka

Bella Baby Happy pelenka

AJÁNDÉK VÁSZONTÁSKA Szereted a praktikus, környezetbarát megoldásokat? Most november 12. és 25. között bármilyen kiszerelésű vagy méretű két pelenkacsomag mellé ajándék vászontáskát küldünk megrendelésed mellé, melyben szuperül elférnek a baba pelusai, játékai. A táska könnyű, egyszerűen mosható és strapabíró, sokáig bírni fogja a gyűrődést. 

---

Arra törekszünk, hogy fejlődésük eltérő szakaszaiban megadjuk a teljes komfortérzetet a babáknak. Termékeink nemcsak megbízható védelmet biztosítanak, hanem egyben természetes módon, gyengéden óvják is a baba bőrét. A BELLA BABY HAPPY pelenkák légátersztő külső borítása biztosítja, hogy a baba bőre folymataosan szellőzzön, így csökkenti a bőrirritáció kialakulásának kockázatát. Pelenkáink belső fedőrétege puha, kényelmes anyagból készült, ami gyorsan izolálja a nedvességet a bababőrtől, így tartósan száraz érzetet biztosít.

Az EARLY CARE SYSTEM fejlesztés olyan minőségi követelmények összességét jelenti, ami nélkülözhetetlen a kisbabák érzékeny bőrének megőrzéséhez: ezek a lágyság, a kipirosodás- és irritációmentesség.

A pelenka rugalmas kialakítása, és az anatómiailag meghatározott abszorbens mag is segít abban, hogy a pelenka a lehető legkényelmesebb legyen, jól illeszkedjen, és ne is korlátozza a babát a mozgásban. Ezt tudja a 360° COMFORT SYSTEM fejlesztésünk.

Megtekintés Rács Lista

12 termékek

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

12 termékek

oldalanként
Csökkenő sorrendbe

Rólunk

Bella-Hungária Kft., 3394 Egerszalók, Külső sor u. 2.

+36 36 574 300

kontakt@bella.hu

Információ

SENICARE

TERMÉKVÁLTOZATOK: 3in1 mosakodó krém, hidratáló sampon, tusfürdő vízhiányos bőrre, hidratáló emulzió száraz bőrre, tápláló kéz- és lábkrém, bőrápoló krém 10% urea-tartalommal