Seni Lady Slim inkontinencia betét I szülés utáni betét nőknek

Seni Lady Slim inkontinencia betét I szülés utáni betét nőknek

A Seni Lady Slim inkontinencia betétet fokozott nedvszívóképesség jellemzi egy egészségügyi vagy tisztasági betéthez képest. A többféle méretben elérhető védőeszköz a vizelet-inkontinenciával érintettek szükségleteihez igazodik, a fehérneműbe ragasztócsíkkal biztosan rögzíthető. Anyaga különösen puha, átlélegző, a betét diszkréten viselhető. A nedvszívó rétegben elhelyezett nedvességmegkötő szuperabszorbens polimer megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását, miután nedves környezet hiányában már nem tudnak szaporodni a szagok terjedéséért felelős baktériumok. Az EDS (Extra Dry System) megoldásnak köszönhetően a vizelet gyorsan a nedvszívó rétegbe jut. 

A vizelet-inkontinencia egyes élethelyzetekben természetes jelenség, számos nőt érinthet, a várandósság időszakában és a szülés után is. A zavarok a szülést követő 1-3 hónapon belül általában megszünnek, addig is válasszunk megbízható inkontinencia betétet. 

Megtekintés Rács Lista

4 termékek

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

4 termékek

oldalanként
Csökkenő sorrendbe

Rólunk

TZMO Hungary Kft., 3394 Egerszalók, Külső sor u. 2.

+36 36 574 300

hu-kontakt@tzmo-global.com

Információ

Tárhelyszolgáltató

Clouvider Limited,
30-34 Moorgate, London, EC2R 6DA
Incorporated in England and Wales under: REG. No. 08750969 VAT No. GB 175 7066 84

SENICARE

TERMÉKVÁLTOZATOK: 3in1 mosakodó krém, hidratáló sampon, tusfürdő vízhiányos bőrre, hidratáló emulzió száraz bőrre, tápláló kéz- és lábkrém, bőrápoló krém 10% urea-tartalommal