ÚJ TERMÉK: Seni Lady Pants egyszerhasználatos, nedvszívó alsónemű, L-es méret

Cikkszám
SE-096-LA10-L01
Egységár:
460 Ft/db
4 599,00 Ft

Abszorbens fehérnemű azon nők számára, akik a mozgásszabadságot értékelik, aktívak, és vizelet-inkontinenciával való érintettségük ellenére minden helyzetben szárazon és biztonságban szeretnék érezni magukat. Barackvirág színben, amely jól illik a női ruhatárhoz.
Átlélegző, kellemes tapintású anyagokból készül. A nedvszívó rétegben elhelyezett nedvességmegkötő szuperabszorbens polimer megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását, miután nedves környezet hiányában már nem tudnak szaporodni a szagok terjedéséért felelős baktériumok.

Latexmentes. Bőrgyógyászatilag tesztelt nedvszívó termék.

A hagyományos alsóneműhöz hasonlóan viselhető; egyszerűen felhúzható, ill. a telítődött termék a felszakítható oldalsó varrásoknak köszönhetően könnyen eltávolítható.

A használt terméket feltekerve a szemetesbe kell dobni, nem húzható le a WC-n.

db

Medical device I A Seni Lady Pants orvostechnikai eszköz. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Ön éppen véleményezi: ÚJ TERMÉK: Seni Lady Pants egyszerhasználatos, nedvszívó alsónemű, L-es méret
értékelés

Rólunk

TZMO Hungary Kft., 3394 Egerszalók, Külső sor u. 2.

+36 36 574 300

hu-kontakt@tzmo-global.com

Információ

Tárhelyszolgáltató

Clouvider Limited,
30-34 Moorgate, London, EC2R 6DA
Incorporated in England and Wales under: REG. No. 08750969 VAT No. GB 175 7066 84

SENICARE

TERMÉKVÁLTOZATOK: 3in1 mosakodó krém, hidratáló sampon, tusfürdő vízhiányos bőrre, hidratáló emulzió száraz bőrre, tápláló kéz- és lábkrém, bőrápoló krém 10% urea-tartalommal