ÚJ TERMÉK: Seni Man Pants egyszerhasználatos, nedvszívó alsónemű, M-es méret

Cikkszám
SE-096-ME10-M01
Egységár:
500 Ft/db I AKCIÓBAN: 459 Ft/db
4 999,00 Ft

A Seni Man Pants nedvszívó alsónemű a hagyományos alsóneműhöz hasonlóan viselhető, védelmet nyújt mérsékelt vizelet-inkontinenciához, férfiak számára. A termék kialakítása a férfi test anatómiájához igazodik: a nedvszívó réteg mentén, az ágyékrésznél lejjebb és az elülső részen feljebb elhelyezett, speciálisan kialakított oldalsó redők egy további ‘zsebalakú’ teret hoznak létre; ezáltal védelmet nyújt a szivárgással szemben, és kényelmes viseletet jelent. A nedvszívó magban a szuperbaszorbens polimer  a felvett vizeletet géllé alakítja, így nedves környezet hiányában nem tudnak szaporodni azon baktériumok, melyek a kellemetlen szagok kialakulásáért és terjedéséért felelősek. Az Extra Dry System megoldásnak köszönhetően a felvett nedvesség a nedvszívó réteg teljes hosszában eloszlik. A teljes felületen testpára-áteresztő, átlélegző anyagokból készül. A hamuszürke szín és az alkalmazott anyagok puhasága egyaránt a diszkrét viselhetőséget segítik elő.

A hagyományos alsóneműhöz hasonlóan viselhető; egyszerűen felhúzható, ill. a telítődött termék a felszakítható oldalsó varrásoknak köszönhetően könnyen eltávolítható.

A használt terméket feltekerve a szemetesbe kell dobni, nem húzható le a WC-n.

db

Medical device I A Seni Man Pants orvostechnikai eszköz. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze kezelőorvosát!

Ön éppen véleményezi: ÚJ TERMÉK: Seni Man Pants egyszerhasználatos, nedvszívó alsónemű, M-es méret
értékelés

Rólunk

TZMO Hungary Kft., 3394 Egerszalók, Külső sor u. 2.

+36 36 574 300

hu-kontakt@tzmo-global.com

Információ

Tárhelyszolgáltató

Clouvider Limited,
30-34 Moorgate, London, EC2R 6DA
Incorporated in England and Wales under: REG. No. 08750969 VAT No. GB 175 7066 84

SENICARE

TERMÉKVÁLTOZATOK: 3in1 mosakodó krém, hidratáló sampon, tusfürdő vízhiányos bőrre, hidratáló emulzió száraz bőrre, tápláló kéz- és lábkrém, bőrápoló krém 10% urea-tartalommal