ITT AZ ÚJ bella baby Happy SOFT & DELICATE eldobható nadrágpelenka

ITT AZ ÚJ bella baby Happy SOFT & DELICATE eldobható nadrágpelenka

Most hoztuk létre új, kivételesen puha pelenkáinkat, melyek nemcsak vékonyabbak lettek, mint korábban voltak, de jobban is alkalmazkodnak a szülők igényeihez és a baba igényeihez. A bella baby Happy SOFT & DELICATE pelenka szupervékony kialakítása, a felhasznált anyagok mind támogatják az egyik legfontosabb mikrobiális környezetet a baba testén, a kicsi érzékeny bőrét. Az alkalmazott rugalmas elemek optimális mozgásszabadságot biztosítanak a baba számára, a pelenka megfelelően illeszkedik. Mindegyik pelenkaméretnél bevezettük a nedvesség-indikátort, melynek elszíneződése mutatja, mikor van itt az ideje a pelenka cseréjének.

2000 óta a korszerű technológiáknak köszönhetően egy-egy bella baby Happy pelenka súlya nagyjából 40%-kal csökkent, miközben a pelenka optimális funkciói megmaradtak. Mit is jelent ez? A pelenka kisebb súlya kevesebb felhasznált nyersanyagot, következésképpen kevesebb hulladékot jelent. Így lesz a bella baby Happy SOFT & DELICATE pelenka egy megbízható választás: a baba és a Föld bolygó számára is :)

Megtekintés Rács Lista

12 termékek

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

12 termékek

oldalanként
Csökkenő sorrendbe

Rólunk

TZMO Hungary Kft., 3394 Egerszalók, Külső sor u. 2.

+36 36 574 300

hu-kontakt@tzmo-global.com

Információ

Tárhelyszolgáltató

Clouvider Limited,
30-34 Moorgate, London, EC2R 6DA
Incorporated in England and Wales under: REG. No. 08750969 VAT No. GB 175 7066 84

SENICARE

TERMÉKVÁLTOZATOK: 3in1 mosakodó krém, hidratáló sampon, tusfürdő vízhiányos bőrre, hidratáló emulzió száraz bőrre, tápláló kéz- és lábkrém, bőrápoló krém 10% urea-tartalommal