SMALL PACK kiszerelések

SMALL PACK kiszerelések

Vásárolj most be bella baby Happy pelenkákból, mert nem csak kedvezményes áron juthatsz hozzá, de a szállítás díját is elengedjük!

Az akció minden MEGA PACK kiszerelésre és a Mini SMALL PACK pelenkacsomagra érvényes. A kedvezmény négy azonos csomag vásárlása után jár, és négy csomagonként érvényesíthető. A készletek erejéig!

Az EARLY CARE SYSTEM fejlesztésnek köszönhetően az újszölöttpelenkák nem irritálják a csöppségek érzékeny bőrét. A finom ívű nyílás a köldökcsonk résznél elősegíti a köldökcsonk száradását, gyógyulását. A nedvesség-indikátor elszíneződéssel figyelmeztet a pelenkacsere szükségességére. A rugalmas tépőzáras rögzítések és a puha anyagok biztosítják, hogy a pelenka nyomás kifejtése nélkül illeszkedjen a baba hasának kerületéhez.

Igazolt laboratóriumi vizsgálatok alapján a bella baby Happy pelenkák mentesek az Európai Parlament és a Tanács 1223/2009/EK rendelete ( 2009. november 30.); azaz a kozmetikai termékekről szóló rendelet specifikációjában feltüntetett 26 allergéntől.


Megtekintés Rács Lista

1 Termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

1 Termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe

Rólunk

TZMO Hungary Kft., 3394 Egerszalók, Külső sor u. 2.

+36 36 574 300

hu-kontakt@tzmo-global.com

Információ

Tárhelyszolgáltató

Clouvider Limited,
30-34 Moorgate, London, EC2R 6DA
Incorporated in England and Wales under: REG. No. 08750969 VAT No. GB 175 7066 84

SENICARE

TERMÉKVÁLTOZATOK: 3in1 mosakodó krém, hidratáló sampon, tusfürdő vízhiányos bőrre, hidratáló emulzió száraz bőrre, tápláló kéz- és lábkrém, bőrápoló krém 10% urea-tartalommal