Seni Care bőrápolás

Seni Care bőrápolás

Vásároljon webshopunkon 20% engedménnyel SENI CARE bőrápolókat!

Mosakodótermékek, bőrtápláló és bőrvédő készítmények minden korosztálynak. Ápolási termékek fekvőbetegek és inkontinenciával érintettek részére: ez a SENI CARE. Bőrproblémától függően a SENI CARE termékek aktiválják, illetve helyreállítják a bőr természetes folyamatait, és garantálják a bőrgyógyászati biztonságot. Minden készítményünk küldetése a benne található kiemelt hatóanyag jótékony tulajdonságain alapul, amit további értékes összetevők támogatnak. Ezáltal teszik igazán hatékonnyá bőrápolóinkat mind a pelenkával fedett bőrfelületen történő alkalmazásban, mind az általános bőrállapot javításában.

Inkontinencia esetén vagy különböző betegségek következményeképpen megváltozhatnak mindennapi tisztálkodási szokásaink, ami hatással van bőrünk állapotára. A SENI CARE bőrápoló termékek gyengéden tisztítják, hatékonyan regenerálják és védik a bőrt; használatukkal a bőr egészsége fenntartható.

Fekvőbetegek ápolásánál a teljes test mosdatásához és a hajmosáshoz a víz nélkül használható mosdatótermékek használata egyszerűsíti az ápolási feladatokat.

Megtekintés Rács Lista

12 termékek

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

12 termékek

oldalanként
Csökkenő sorrendbe

Rólunk

Bella-Hungária Kft., 3394 Egerszalók, Külső sor u. 2.

+36 36 574 300

kontakt@bella.hu

Információ

SENICARE

TERMÉKVÁLTOZATOK: 3in1 mosakodó krém, hidratáló sampon, tusfürdő vízhiányos bőrre, hidratáló emulzió száraz bőrre, tápláló kéz- és lábkrém, bőrápoló krém 10% urea-tartalommal