Bőrápolás

Mosakodó- és mosdatótermékek, bőrtápláló és bőrvédő készítmények minden korosztálynak. Ápolási termékek fekvőbetegek és inkontinenciával érintettek részére: ez a SENI Care.

Bőrproblémától függően a SENI Care termékek aktiválják, illetve helyreállítják a bőr természetes folyamatait, és garantálják a bőrgyógyászati biztonságot. Minden készítményünk küldetése a benne található kiemelt hatóanyag jótékony tulajdonságain alapul, amit további értékes összetevők támogatnak. Ezáltal teszik igazán hatékonnyá bőrápolóinkat mind a pelenkával fedett bőrfelületen történő alkalmazásban, mind az általános bőrállapot javításában.

Inkontinencia esetén vagy különböző betegségek következményeképpen megváltozhatnak mindennapi tisztálkodási szokásaink, ami hatással van bőrünk állapotára. A SENI Care bőrápoló termékek gyengéden tisztítják, hatékonyan regenerálják és védik a bőrt; használatukkal a bőr egészsége fenntartható.

Fekvőbetegek ápolásánál a teljes test mosdatásához és a hajmosáshoz a víz nélkül használható mosdatótermékek használata egyszerűsíti az ápolási feladatokat.

Megtekintés Rács Lista

14 termékek

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

14 termékek

oldalanként
Csökkenő sorrendbe

Rólunk

TZMO Hungary Kft., 3394 Egerszalók, Külső sor u. 2.

+36 36 574 300

hu-kontakt@tzmo-global.com

Információ

Tárhelyszolgáltató

Clouvider Limited,
30-34 Moorgate, London, EC2R 6DA
Incorporated in England and Wales under: REG. No. 08750969 VAT No. GB 175 7066 84

SENICARE

TERMÉKVÁLTOZATOK: 3in1 mosakodó krém, hidratáló sampon, tusfürdő vízhiányos bőrre, hidratáló emulzió száraz bőrre, tápláló kéz- és lábkrém, bőrápoló krém 10% urea-tartalommal