Seni Care bőrápolás

Bőrtápláló és bőrvédő készítmények minden korosztálynak! Ápolási termékek fekvőbetegek és inkontinenciával érintettek részére: ez a Seni Care.

Inkontinencia esetén vagy különböző betegségek következményeképpen megváltozhatnak mindennapi tisztálkodási szokásaink, ami hatással van bőrünk állapotára. A SENI CARE bőrápoló termékek gyengéden tisztítják, hatékonyan regenerálják és védik a bőrt. A megfelelő lépéseket betartva használatukkal a bőr egészsége fenntartható.

Inkontinenciával érinettek bőrének ápolásakor a legfőbb feladat a bőr tisztítása minden betét- vagy pelenkacsere alkalmával. A SENI CARE nedves törlőkendő használata praktikus megoldást jelent a bőr tisztására. Különösképp a pelenkával fedett bőrfelületeken javasolt bőrvédőkrémek használata a bőrirritáció megelőzésére vagy enyhítésére.

Fekvőbetegek ápolásánál a teljes test mosdatásához és a hajmosáshoz a víz nélkül használható mosdatótermékek használata egyszerűsíti az ápolási feladatokat.

Megtekintés Rács Lista

10 termékek

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

10 termékek

oldalanként
Csökkenő sorrendbe

Rólunk

Bella-Hungária Kft., 3394 Egerszalók, Külső sor u. 2.

+36 36 574 300

kontakt@bella.hu

Információ

SENICARE

TERMÉKVÁLTOZATOK: 3in1 mosakodó krém, hidratáló sampon, tusfürdő vízhiányos bőrre, hidratáló emulzió száraz bőrre, tápláló kéz- és lábkrém, bőrápoló krém 10% urea-tartalommal