KIFUTÓ TERMÉKEK, UTOLSÓ ÁRAK I bella baby Happy BIG PACK kiszerelések

KIFUTÓ TERMÉKEK, UTOLSÓ ÁRAK I bella baby Happy BIG PACK kiszerelések

Arra törekszünk, hogy fejlődésük eltérő szakaszaiban megadjuk a teljes komfortérzetet a babáknak. Pelenkáink légáteresztő külső borítása biztosítja, hogy kicsid bőre a pelenka alatt is folyamatosan szellőzzön, ami csökkenti a bőrirritáció kialakulásának lehetőségét.

A bella baby Happy pelenkák belső fedőrétege puha, nemszővött anyagból készül, nedvszívó felülete biztosítja a nedvesség gyors elvezetését, hogy a pelenka tartósan száraz érzetet biztosítson. 

A FLEXI FIT fejlesztésnek köszönhetően a termék rugalmas kialakítása, és az anatómiailag meghatározott abszorbens réteg is segít abban, hogy a pelenka a lehető legkényelmesebb legyen, mindig jól illeszkedjen, és ne is korlátozza a babát a mozgásban.

A BIG PACK kiszerelések a következő méretekhez elérhetők: Mini (2), Midi (3), Maxi (4), Maxi Plus (4+), Junior (5), Junior Extra (6)

Igazolt laboratóriumi vizsgálatok alapján a bella baby Happy pelenkák mentesek az Európai Parlament és a Tanács 1223/2009/EK rendelete ( 2009. november 30.); azaz a kozmetikai termékekről szóló rendelet specifikációjában feltüntetett 26 allergéntől.


A választott kategóriában nincs termék.

Rólunk

TZMO Hungary Kft., 3394 Egerszalók, Külső sor u. 2.

+36 36 574 300

hu-kontakt@tzmo-global.com

Információ

Tárhelyszolgáltató

Clouvider Limited,
30-34 Moorgate, London, EC2R 6DA
Incorporated in England and Wales under: REG. No. 08750969 VAT No. GB 175 7066 84

SENICARE

TERMÉKVÁLTOZATOK: 3in1 mosakodó krém, hidratáló sampon, tusfürdő vízhiányos bőrre, hidratáló emulzió száraz bőrre, tápláló kéz- és lábkrém, bőrápoló krém 10% urea-tartalommal